• ŠOUM

  ŠOUM
  Študetska Organizacija Univerze v Mariboru
 • Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
Izbran Tečaj
Ime
Priimek
Fakulteta
Naslov
E-pošta
Telefon
S prijavo se strinjam s pogoji.
Prijava na tečaj

Od življenjepisa do zaposlitve

Rok prijave: 8.12.2016
Pričetek tečaja: 15.12.2016
Kotizacija: 10€
Lokacija: ŠOUM - učilnica G86
Št. mest: 20

Od življenjepisa do zaposlitve je tečaj, kjer se boste lahko priučili znanja veščin, kot so: prepoznavanje ustrezne izobrazbe, prepoznavanje priložnosti, učinkovito iskanje zaposlitve, oblike in vsebine dobrega življenjepisa. Podrobneje boste spoznali pripravo in nastop na zaposlitvenem intervjuju, ki vam bo, kot bodočim iskalcem zaposlitve, omogočil pomembno konkurenčno prednost.

Projekt se bo izvedel 15. 12. 2016, med 15.00 in 19. 00. Izobraževalni projekt bo izpeljan na interaktiven način v prostorih Študentske organizacije Univerze v Mariboru na Gosposvetski cesti 86. 


Navodila za prijavo:

Korak 1:
Oddaj svojo prijavo na tečajKorak 2:
Poravnaj kotizacijo z nakazilom na TRR do konca istega dneva kot si oddal prijavo v koraku 1 (v kolikor tega ne storiš, tvoja prijava ne bo uspešna)

 


*PODATKE VNESI TOČNO TAKO KOT JE NAPISANO NA UPN VZORCU!

 

 

Tečaj poslovnega bontona

Rok prijave: 8.12.2016
Pričetek tečaja: 14.12.2016
Kotizacija: 10€
Lokacija: ŠOUM - učilnica G86
Št. mest: 20

 

Tečaj poslovnega bontona Študentje boste na tečaju spoznali poslovni bonton kot družbeno sprejemljivo vedenje, ki ga določajo moralne norme časa in prostora v poslovnem svetu. Osvojili boste veščine, ki jih boste morali obvladovati vsi, ki boste del poslovnega sveta. S tem boste soustvarjali ustrezno delovno vzdušje in delajo dober vtis na bodoče poslovne partnerje. Z upoštevanjem poslovnega bontona boste kot zaposleni v organizaciji bolj učinkoviti, njihovi poslovni partnerji in stranke pa bolj zadovoljni. Področja lepega vedenja, ki jih boste spoznali so: odločanje, prednostna pravila, pozdravljanje, rokovanje, predstavljanje, uporaba imen in nazivov, poslavljanje, vikanje ali tikanje, izmenjava vizitk, pošiljanje vabil, lepo vedenje med zaposlenimi, do poslovnih partnerjev in do strank. Poleg tega se boste seznanili tudi s pravili lepega vedenja pri nebesednem in besednem komuniciranju, poslovnimi darili, sprejemanjem poslovnih partnerjev, organizacijo poslovnega sestanka in s pravili vedenja v drugih državah. 

KJE? Gosposvetska cesta 86

KDAJ? 14. 12. 2016, med 14.00 in 18.00


Navodila za prijavo:

Korak 1:
Oddaj svojo prijavo na tečaj


Korak 2:
Poravnaj kotizacijo z nakazilom na TRR do konca istega dneva kot si oddal prijavo v koraku 1 (v kolikor tega ne storiš, tvoja prijava ne bo uspešna)

*PODATKE VNESI TOČNO TAKO KOT JE NAPISANO NA UPN VZORCU!


 

 


 

 

LinkedIn

Rok prijave: 8.12.2016
Pričetek tečaja: 12.12.2016
Kotizacija: 0€
Lokacija: ŠOUM - Učilnica G86
Št. mest: 20

Opis projekta:

Že veste kaj je LinkedIn in imate ustvarjen račun ali tega socialnega omrežja ne poznate? Odgovor na to vprašanje je skoraj brezpredmeten, saj se vam odpira enkratna priložnost za nadgradnjo vaših veščin in znanja o socialnem omrežju LinkedIn. Tekom dvournega predavanja boste spoznali kako ustvariti lasten profil v treh korakih, kako zgraditi blagovno znamko in kako optimizirati profil za iskanje službe. Spoznali boste uporabno vrednost LinkedIn-a in ključne karakteristike profila, ki še posebej pritegnejo delodajalce. Predavanje bo vodila mag. Brigita Lazar Lunder, ki v zadnjih letih svetuje podjetjem in posameznikom pri vzpostavitvi uspešnega nastopa na LinkedIn-u, kjer sama dosega izjemne uspehe, njen profil pa spada med top 1% LinkedIn profilov na svetu.


Navodila za prijavo:

Korak 1:
Oddaj svojo prijavo na tečaj