• ŠOUM

  ŠOUM
  Študetska Organizacija Univerze v Mariboru
 • Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
Izbran Tečaj
Ime
Priimek
Fakulteta
Naslov
E-pošta
Telefon
S prijavo se strinjam s pogoji.
Prijava na tečaj

Scufan tečaj nemščine - začetni

Rok prijave: 3.3.2017
Pričetek tečaja: 7.3.2017
Kotizacija: 20€
Lokacija: Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru
Št. mest: 20

Želiš postati poliglot? Se želiš naučiti nemškega jezika?

 

Študentska organizacija Univerze v Mariboru v sodelovanju s Študentskim svetom EPF UM organizira začetni jezikovni tečaj nemškega jezika s pričetkom 7.3.2017 na Ekonomsko-poslovni fakulteti UM.

 

Jezikovni tečaj bo potekal 2-krat tedensko, v obsegu 30 ur, in sicer ob torkih in četrtkih ob 18. uri. Cena znaša 20€ (plačilo prek UPN). Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Vljudno vabljeni.

 

___________________________________________

Navodila za prijavo: 

 

Korak 1: 

Oddaj svojo prijavo na tečaj 

 

 

Korak 2: 

Poravnaj kotizacijo z nakazilom na TRR do konca istega dneva, kot si oddal prijavo v koraku 1 (v kolikor tega ne storiš, tvoja prijava ne bo uspešna)

 

*PODATKE VNESI TOČNO TAKO, KOT JE NAPISANO NA UPN VZORCU

 

Za več informacij: dominik.masten.toplak@soum.si

Scufan tečaj španščine - začetni

Rok prijave: 3.3.2017
Pričetek tečaja: 6.3.2017
Kotizacija: 20€
Lokacija: Pravna fakulteta Univerze v Mariboru
Št. mest: 20

¡Hola! ¿Como estás? Habla con mi en español.

 

Študentska organizacija Univerze v Mariboru organizira začetni tečaj španščine. Izvedba bo obsegala 30 ur, s pričetkom 6.3.2017 ob 18.uri.

 

Tečaj bo potekal ob ponedeljkih in sredah na Pravni fakulteti v Mariboru. Cena je 20€ (plačilo preko UPN). Tečaj bo izvajala priznana jezikoslovka. Ob koncu tečaja boste pridobili tudi potrdilo o opravljenem tečaju. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Vljudno vabljeni. 
 

___________________________________________

Navodila za prijavo: 

 

Korak 1: 

Oddaj svojo prijavo na tečaj 

 

 

Korak 2: 

Poravnaj kotizacijo z nakazilom na TRR do konca istega dneva, kot si oddal prijavo v koraku 1 (v kolikor tega ne storiš, tvoja prijava ne bo uspešna)

 

*PODATKE VNESI TOČNO TAKO, KOT JE NAPISANO NA UPN VZORCU

 

Za več informacij: dominik.masten.toplak@soum.si