• ŠOUM

  ŠOUM
  Študetska Organizacija Univerze v Mariboru
 • Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
Forum
Študij na Univerzi v Mariboru
FORUM / Študij na Univerzi v Mariboru / Ostalo
Avtor Ogledov Odgovorov Zadnja objava
Ostalo ajetam
2.12.2015 13:03:39
1605 2 Ursa Kamenik
14.12.2015 20:39:13
ajetam
2.12.2015 13:03:39
[color=#222222][size=2][font=arial, sans-serif]Pozdravljeni![/font][/size][/color] [color=#222222][size=2][font=arial, sans-serif]Sem redno vpisana v 1. letnik študija na Filozofski fakulteti v Mariboru. Zaradi zmanjšanja učnih sposobnosti, ki je posledica mojega trenutnega psihičnega stanja, razmišljam, da bi letos opustila študij. Ker nisem seznanjena s posledicami, ki jih to dejanje povzroči, me zanima, kaj to pomeni za nadaljnji študij. V sedanjem letniku nisem opravila nobenih obveznosti,  izobraževanje pa bi nadaljevala v naslednjem študijskem letu 2016/17, same študijske smeri ne bi zamenjala.[/font][/size][/color] [color=#222222][size=2][font=arial, sans-serif]V naprej bi se zahvalila za odgovor.[/font][/size][/color] [color=#222222][size=2][font=arial, sans-serif]Lep pozdrav[/font][/size][/color] [color=#222222][size=2][font=arial, sans-serif]Ajetam[/font][/size][/color]
Ursa Kamenik
14.12.2015 20:39:13
[size=4][font='Times New Roman', serif]Pozdravljena,[/font][/size] [size=4][font='Times New Roman', serif] [/font][/size][size=4][font='Times New Roman', serif]Glede na to, da želiš nadaljevati študij na isti smeri, lahko za ponavljanje letnika zaprosiš Komisijo za študijske zadeve članice univerze.[/font][/size] [size=4][font='Times New Roman', serif]V skladu s 121. členom Statuta Univerze v Mariboru, lahko Komisija ponavljanje letnika izjemoma dovoli študentu, kateri je v primeru upravičenih razlogov, ki po statutu omogočajo podaljšanje statusa študenta, opravil obveznosti vpisanega letnika v obsegu vsaj 15 ECTS in je redno sodeloval pri vseh s študijskim programom predvidenih oblikah visokošolskega izobraževalnega dela. [/font][/size] [size=4][font='Times New Roman', serif] [/font][/size] [size=4][font='Times New Roman', serif]V kolikor imaš še nadaljnja vprašanja ali rabiš dodatno pomoč, vabljena da se oglasiš v naši pisarni v prostorih ŠOUM-a, in sicer med uradnimi urami, katere imamo ob sredah in petkih, med 9-to in 11-to uro. [/font][/size]
Stran 1 od 1