• ŠOUM

  ŠOUM
  Študetska Organizacija Univerze v Mariboru
 • Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
Forum
Študij na Univerzi v Mariboru
FORUM / Študij na Univerzi v Mariboru / Podaljšanje diplomske naloge
Avtor Ogledov Odgovorov Zadnja objava
Podaljšanje diplomske naloge energetik
16.9.2017 15:26:37
159 2 energetik
17.9.2017 15:31:29
energetik
16.9.2017 15:26:37
Če mi ne bo uspelo napisati diplomske naloge do 30.9., bom moral vložiti prošnjo o podaljšanju diplome.  Se pravi da moram vsaj 1 teden pred 30.9. poslati prošnjo?  Zanima me kakšni so ponavadi razlogi, morajo biti utemeljeni? Ali se je že zgodilo da teme niso podaljšali?  
energetik
17.9.2017 15:31:29
[size=3][font=Calibri, Helvetica, sans-serif, serif, EmojiFont]Če bi podaljšal temo, in bi bil brez statusa študenta, bi moral kaj plačati in koliko za oddajo in zagovor diplomske naloge? [/font][/size]
Stran 1 od 1