• ŠOUM

  ŠOUM
  Študetska Organizacija Univerze v Mariboru
 • Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
Razpis za prostovoljce ZPM Maribor

Počitniški programi 2015

7.3.2015 0:27:57

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno – rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev.

 

Za leto 2015 objavljamo dva razpisa:

 

1. Razpis za prostovoljce - spremljevalce na letovanjih, s katerim vabimo k sodelovanju vzgojitelje in športno rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju na morju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.

 

Letovanja se bodo pričela 25. junija in zaključila 24. avgusta. Več na povezavi.

 

2. Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), s katerim vabimo prostovoljce za programe, ki jih izvajamo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružite se nam lahko pri naslednjih vsebinah za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, kot animatorji na rojstnodnevnih zabavah in dejavnostih v programih varstva okolja in ohranjanja narave ter informiranje in svetovanje na TOM telefonu in v INFO-DUM-u. Več na povezavi.

 

K sodelovanju so vabljeni prostovoljci ne glede na njihovo strokovno usmerjenost, status ali spol, pomembno je, da izpolnjujejo navedene pogoje v razpisu in da so pripravljeni nekaj svojega prostega časa nameniti počitniškemu prostemu času otrok.

 

Prijave zbiramo do 31. marca, vse informacije, razpis in prijavnice pa so na spletni strani

www.zpm-mb.si.

 

Organizacija: Zveza prijateljev mladine Maribor, Razlagova ulica 16, Maribor
Kontaktni osebi: Marina Škrubej (letovanja) in Tadeja Dobaj (DUM)
Telefonske številke: 02 229-69-14 ali 040 433-766 (Marina) in 02 229-94-52 ali 041 532-119 (Tadeja)
Elektronski naslov: referatzpm@zpm-mb.si in tadeja@zpm-mb.si

 

Vir: um.si

Prenesi v: