• ŠOUM

  ŠOUM
  Študetska Organizacija Univerze v Mariboru
 • Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
Tečaji za študente

3.4.2017 11:22:39

Marsikdo je že nastopal pred veliko množico ljudi, a se mu je bodisi v grlu naredil cmok in je ostal brez besed, bodisi je množica postala nezainteresirana in govorniku ni dajala povratnih informacij. Kaj je tisto, kar so imeli Cicero, Julij Cezar, Winston Churchill in podobni, ki so jih množice brez prestanka poslušale? Sposobnost uspešno nastopati pred velikimi množicami ljudi.


Potencial za razvoj govorniških sposobnosti ima vsak izmed nas, zato na ŠOUM menimo, da jih je potrebno razvijati čimbolj. Iz tega razloga organiziramo tečaje javnega nastopanja, kjer udeleženci izboljšajo svojo verbalno in neverbalno komunikacijo z množico ljudi, se naučijo sestaviti strukturo govora in ostalih veščin, s katerimi na zanimiv in inovativen način nastopajo v javnosti. Po končanem tečaju bodo tako udeleženci sposobni suvereno nastopati kot govorci na javnih prireditvah, radiu, televiziji...

 

Prijavite se na tečaj retorike: 

http://www.fakultetasoum.si/sl-SI/FSoumTecaji/Index

 

 

Prenesi v: